Nieuws

2 juli 2019

Start verhuur fase 1 van het Ommeland

De bouw van de in totaal 64 gebonden huurwoningen en 58 huurappartementen en studio's vordert gestaag. Nieuwbouwprojecten worden vaak gefaseerd in de markt gezet, omdat nu eenmaal niet alles in een keer kan worden gebouwd. Dit geldt dan ook voor de woningen van Het Ommeland.

Wij zijn blij u te mogen vertellen dat de eerste 36 woningen vanaf 1 juli in verhuur zijn! Het woningaanbod in deze fase bestaat uit zowel de grondgebonden woningen als ook appartementen. De huurperiode van deze woningen zal naar alle waarschijnlijkheid per 1 november 2019 in kunnen gaan, 

De woningen bevinden zich in de blokken genummerd 5, 6 en 7. De volgende woningtypen worden aangeboden: 1A, 2A, 3A, 3B, 3C, 3D, 3E, 3F, 4A en 4B.

Vanaf maandag 1 juli, staat alle woninginformatie uit de eerste verhuurfase online op de website van Pandomo Makelaars. Dat betekent dat u zich vanaf nu kunt aanmelden voor een (of meerdere) woning(en). De aanmelding kunt u doen door het aanmeldformulier - dat u bij bouwnummer op de Pandomo website terug kunt vinden - van uw  gegevens te voorzien. Heeft u belangstelling voor meerdere woningen? In dat geval vragen wij u per bouwnummer een aanmeldformulier in te vullen.

De aanmeldperiode voor deze eerste fase woningen loopt tot donderdag 1 augustus. 

Start verhuur fase 1 van het Ommeland

Overige recente berichten