Nieuws

16 april 2019

Aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 'Ossengaarde' Nunspeet

Vrijdag 12 april heeft Marco van den Hoorn (Brivec BV) de aannemingsovereenkomst met Wim Prins van Prins Bouw uit ’t Harde getekend voor de bouw van 21 appartementen aan de Marktstraat, op de locatie van het voormalige postkantoor. In het bijzijn van de architect Michel Kobussen van Ebbens Architecten en makelaar Lambert van de Weerd van Makelaardij Van de Weerd, werd de handtekening gezet in de oude raadszaal van het oude gemeentehuis, wat nu het kantoorpand is van Brivec.

Marco van den Hoorn: ‘Een mooie stap verder in de voorbereidingen voor de verkoop van 21 prachtige appartementen op een mooie, centrale locatie in het dorp Nunspeet. De voorbereidingen lopen ruim 1,5 jaar, maar nu komt het dichtbij. In Prins Bouw hebben wij een goede en degelijke partij gevonden die de hoogwaardige bouw zal gaan verzorgen’. Wim Prins: ‘Wij zijn uiteraard gepast trots dat wij op zo’n prominente plek in Nunspeet een mooi complex te mogen bouwen. De opdracht was om een hoogwaardig gebouw neer te zetten, wat ook eigentijds moet zijn op gebied van duurzaamheid. Daar is hard aan gewerkt met als resultaat dat de appartementen aardgasloos gebouwd gaan worden’.

Aan de Marktstraat zal op de oude locatie van het postkantoor een mooi, eigentijds complex komen met 21 appartementen die variëren in oppervlakte en type. Lambert van de Weerd: ‘De locatie leent zich uitstekend om daar appartementen te realiseren, op loopafstand van vrijwel alle voorzieningen van het dorp. Daardoor is het ideaal voor de doelgroep ‘senioren’ die gelijkvloers willen wonen. Er komen twee varianten met twee en drie kamerappartementen met een fietsenberging in de kelder en een parkeerplaats achter op het terrein. Naast de ideale locatie is het ook nog eens uniek dat deze appartementen gasloos gebouwd zullen worden. Lage maandlasten dus!’.

Nu de aannemingsovereenkomst getekend is en de bouwvergunning bijna onherroepelijk is, kan ook de verkoop gestart worden. Op 07 mei zal er tussen 18:30 uur en 20:00 uur een verkoopavond gehouden worden, waar het hele plan gepresenteerd zal gaan worden door de betrokken partijen. Voor meer informatie omtrent de verkoop kunt u terecht bij

Makelaardij Van de Weerd
Laan 18, 8071 JA Nunspeet
Tel. (0341) 21 74 54 / (06) 86 87 75 55
info@makelaardijvandeweerd.nl
website: makelaardijvandeweerd.nl

Artikel Nunspeet.nu

Aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 'Ossengaarde' Nunspeet

Media

Overige recente berichten