BusinessCenter Utrecht

BusinessCenter Utrecht

BusinessCenter Utrecht

BusinessCenter Utrecht

Het representatieve BusinessCenter Utrecht is gelegen op het kantorenpark Rijsweerd Noord aan de Euclideslaan 51 te Utrecht. Door zijn omvang, uitstraling en de locatie langs de A28 is het een zeer onderscheidend gebouw De kleur van de gevel valt op in de rij met de donkere gevels van de buren. Utrecht is het metroplitan met één van de sterkste economische en dynamische gebieden van Nederland.

De bereikbaarheid van Rijnsweerd is erg goed te noemen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het kantorenpark Rijnsweerd ligt in Utrecht Oost, direct aan de afslag van de A27 en A28 (knooppunt Rijnsweerd). Daarnaast is via de Waterlinieweg de A12 eenvoudig te bereiken.

Facts

OPPERVLAKTE: 2992 M²
PARKEERPLAATSEN: 75
HUURDERS: 15

Meer facts

Het is een gebouw ter grootte van 2.991,5 m2 verhuurbaar vloeroppervlak kantoorruimte. Het gebouw is voorzien van een nieuw plafond met LED-verlichtingsarmaturen, gesausde bouwkundige wanden, gerenoveerde entree & toiletten, nieuwe/geüpgrade klimaatinstallatie. Op het eigen parkeerterrein zijn in totaal 75 parkeerplaatsen beschikbaar.

 Medio 2022 gaan we deze locatie volledig aanpassen naar ons BusinessCenter concept.

Huurders

DAS Rechtsbijstand - Roozemond [+] De Haan Advocaten - Accomodatiehuur BV - Centerpoint - Keijzer & Van der Lugt - Dutch Tax Point - 3Mensio - CKH Advocaten - Coney tax experts / Willtell - XY Legal Solutions - HAUT Legal - A Consultancy Company - Acture Subsidies - Van Dijk Belastingadviseurs B.V.

Factsheet

Algemeen
Adres

Euclideslaan 51

3584BM Utrecht

OmgevingKantorenpark Rijnsweerd
Bouwlagen6
Soort aanbodkantoor
Oppervlakte2992 m²
Parkeerplaatsen75
UitvalswegenA28
Voorzieningen
Algemene laadpalen elektrisch laden
Business Units beschikbaar
Intercom
Intercom met video
Lift
Parkeren achter slagboom
Bouw

Klimaat en milieu
Energielabel
LED-verlichting
Papier en restafval gescheiden
Topkoeling

Bekijk de foto's (13)

Tags

  • Kantoor