Nieuws

9 november 2022

Versterk jij onze Technische Dienst?

Als Medewerker Technische dienst gebouwbeheer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en planning van onze (kantoor-) locaties, (koel)installaties, E en W installaties. Samen met een klein team en in samenwerking met externe installateurs ben je verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden en storingen in en rondom onze gebouwen.

Daarnaast zetten wij vol in op de verduurzaming van onze kantoorlocaties die wij exploiteren onder ons label BusinessCenter.nl. De eerste slag is al gemaakt met het vervangen van alle verlichting door led, het plaatsen van zonnepanelen en recent het installeren van 1750 laadpaal voorzieningen bij alle parkeerplekken. Aan jou de taak om ook de volgende stap samen met ons te zetten om al onze locaties binnen 5 jaar te koelen en verwarmen middels warmtepompen.

Je werkt binnen een jong en dynamisch team waarbij er veel overlap zit tussen de verschillende disciplines. Van aankoop, verbouwen, beheren tot het verhuren van de locaties, alles raakt ook jouw werkzaamheden. Een voordeel ten opzichte van het werk bij een traditionele installateur is dat je bij ons van A tot Z met het team verantwoordelijk bent voor de exploitatie van een locatie. Dat maakt het werk interessant maar je kunt hierdoor ook sneller schakelen en keuzes maken voor de lange termijn. Dit geeft je werk rust en voldoening.  

Wat verwachten wij van jou;

- Bent in het bezit van een bouwtechnisch MBO-4-diploma of soortgelijk of hebt voldoende werkervaring in    deze richting.
- Rijbewijs B is een must.
- Ervaring in een vergelijkbare functie in de installatiebranche is een pré
- Kennis van Word en Excel.
- Minimaal 32-40 uur per week beschikbaar.
- Onze locaties liggen in de driehoek Utrecht-Arnhem-Groningen. Het is fijn als je in deze buurt woont!


Wat bieden wij;

- Super leuke collega’s werkend in een splinternieuw kantoor in Harderwijk.
- Laptop, telefoon en elektrische auto van de zaak.
- Goed salaris en pensioen bijdrage.
- Startend met een 1-jarig contract, daarna onbepaalde tijd.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur ons dan een mailtje op info@brivec.nl of bel 0341-274433

Versterk jij onze Technische Dienst?

Overige recente berichten