BusinessCenter Spoetnik, Amersfoort

BusinessCenter Spoetnik, Amersfoort

BusinessCenter Spoetnik, Amersfoort

BusinessCenter Spoetnik, Amersfoort

Op een prachtige zichtlocatie langs de Rijksweg A1 staat BusinessCenter Spoetnik. Dit moderne kantoorgebouw is in 2009 gerealiseerd en beschikt over een energielabel A en voldoet volledig aan alle eisen van hedendaagse huurders. BusinessCenter Spoetnik is opgebouwd in acht bouwlagen (inclusief dakopbouw) en kan door de hoogte worden gekenmerkt als een echt landmark.

In het pand zijn voldoende doorgroei mogelijkheden, zo zijn er Business Units, Business Apartments en Corporate Offices beschikbaar. Op de begane grond vindt u de Business Units. Deze units zijn recent gerealiseerd, zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Alle faciliteiten zijn voor u als huurder geregeld. Vergaderfaciliteiten, een Starbucks coffee corner, goede parkeergelegenhedenmet ook elektrisch laden, supersnel internet en 24/7 toegang.


Facts

Vanaf
€ 450 per maand

140 parkeerplaatsen

Bekijk het object op

Locatie

Vanaf de snelweg is het kantoorgebouw uitstekend te zien en daardoor kan het kantoorgebouw uitstekend gebruikt worden voor gevelreclame. Het kantoorgebouw in Amersfoort ligt op een gunstige locatie in Nederland, op een knooppunt van belangrijke wegen en spoorwegen. De stad Amersfoort beschikt over een uitstekende infrastructuur en uitgebreide voorzieningen.
Amersfoort is een dynamische stad. Door het hoge algemene voorzieningenniveau en de uitgebreide aandacht voor groenvoorzieningen heeft de stad een uitstekend werk- en woonklimaat.

Bereikbaarheid
BusinessCenter Spoetnik bevindt zich op het moderne bedrijven- en kantorenpark 'Calveen' en is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het ligt direct aan de snelweg A1 en vrijwel direct aan de rondweg. NS-station Schothorst is goed bereikbaar d.m.v. verschillende busverbindingen. De bushalte bevindt zich op loopafstand.

Tags

  • Kantoor