BusinessCenter Prins, Apeldoorn

BusinessCenter Prins, Apeldoorn

BusinessCenter Prins, Apeldoorn

BusinessCenter Prins, Apeldoorn

Het BusinessCenter is gelegen op één van de mooiste locaties in Apeldoorn, aan de rand van het centrum en nabij het centraal station. 

Het moderne bedrijfsverzamelgebouw kenmerkt zich door een krachtige en verfrissende uitstraling en is voorzien van alle basisvoorzieningen die een huurder zich kan wensen waaronder: vergaderruimten van verschillende formaten (op basis van fair-use), een luxe businesslounge met minimarket, Starbucks Coffee Corner, glasvezel, dakterras, laadpalen voor elektrische voertuigen enzovoort.

De minimarket in de Businesslounge biedt een breed assortiment aan producten waaronder gezonde sandwiches, verse sappen, frisdranken, yoghurt, energy repen en zelfs verse soep. Voor de mensen die over werken is de mini market voorzien van een magnetron meubel en worden er diverse maaltijden aangeboden.

Facts

Vanaf
€ 395 per maand

94 parkeerplaatsen

De Prins Willem-Alexanderlaan 701 is gesitueerd aan de westkant van het centrum en het centraal station van Apeldoorn. Beiden zijn op 10 minuten loopafstand gelegen. De locatie kenmerkt zich als een moderne mix van wonen- werken en ontspanning.

Bereikbaarheid
Gelegen aan de rand van het centrum. Het object is gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen en openbaar vervoer. Via de uitvalswegen zijn snelwegen Rijkswegen A50 en de A1 binnen tien autominuten te bereiken. Steden als Amsterdam, Utrecht en Zwolle zijn allen binnen het uur te bereiken middels het openbaar vervoer.

Tags

  • Kantoor