BusinessCenter Meander, Arnhem

BusinessCenter Meander, Arnhem

BusinessCenter Meander, Arnhem

BusinessCenter Meander, Arnhem

BusinessCenter Meander ligt op het Businesspark IJsseloord II in Arnhem en is direct gesitueerd aan de A12/N325. Het Businesspark wordt gekenmerkt door een hoogwaardige uitstraling door de parkachtige inrichting, groenvoorziening en gecontroleerde architectuur. Hierdoor voldoet het park volledig aan de wensen en eisen die de ondernemers nu en in de toekomst kunnen stellen. 

Facts

€ 120 per m²

118 Parkeerplaatsen

Bekijk het object op

De ligging van het pand aan de A12 en direct aan knooppunt Velperbroek maakt de bereikbaarheid uitstekend. Daarnaast beschikt het pand over een parkeerterrein en een parkeergarage. Ook is er gedacht aan elektrische laadpunten voor de auto. 24/7 toegang tot uw eigen kantoor en in de totaal vernieuwde entree een lekkere lounge met coffee corner.

Op deze locatie bieden wij Business Apartments aan in verschillende metrages. Alle apartments kunnen naar eigen wens worden ingericht. Dit maakt Business Center Meander tot een unieke uitvalsbasis voor elk midden/groot bedrijf. Voor Business Units hebben wij nog mogelijkheden aan de overkant bij BusinessCenter Delta.

Rondkijken

Tags

  • Kantoor