BusinessCenter At The Park, Groningen

BusinessCenter At The Park, Groningen

BusinessCenter At The Park, Groningen

BusinessCenter At The Park, Groningen

De Leonard Springerlaan 7 is een unieke kantoorlocatie! Het pand heeft een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid, want het ligt op een prominente plek op het Martini Trade Park. Hier vind je bijvoorbeeld ook de MartiniPlaza en de Kamer van Koophandel.

Of je nu met de auto, het openbaar vervoer of op de fiets naar je werk gaat; deze locatie ligt altijd op een centrale plek in de stad. Direct nabij de A7 en dichtbij het Centraal Station! Er zijn ook genoeg parkeermogelijkheden op de parkeerplaats achter het pand of in de nabij gelegen parkeergarage. In de Leonard Springerlaan 7 zijn ontzettend veel leuke huurders gevestigd, waarmee je gezellig samen kan gaan lunchen of wandelen in het mooie Stadspark.  

Facts

Vanaf
€ 395 per maand

All-in prijs excl. btw

Maritine Trade Park

Bekijk het object op
website makelaar

Deze nette kantoorruimte van ca. 41 m² is opgedeeld in twee mooie ruimtes. Door deze opdeling kun je er ook voor kiezen om een ruimte als directie- of vergaderruimte te gebruiken. Ideaal dus als je vaak vergaderingen hebt of vertrouwelijke gesprekken moet voeren. Netwerken met ondernemers is op deze verdieping geen probleem; je deelt deze verdieping met een accountantskantoor. 

De huurprijs is een all-in prijs; dat betekent dat alle kosten voor o.a. gas, water, licht, hoogwaardig glasvezelinternet inbegrepen zijn! Kantoor-Groningen biedt kortlopende, flexibele contracten die na de eerste periode van 6 maanden maandelijks opzegbaar zijn.

Zowel het huren van een individuele unit of een hele of halve verdieping is mogelijk in dit pand. Vanaf de bovenste verdiepingen heb je een prachtig uitzicht over de stad. Zo kun je vanaf hier de Martinitoren en het Gasuniegebouw zien! Kortom; de Leonard Springerlaan 7 is een goed zichtbare en bereikbare kantoorlocatie met een prachtig uitzicht over Groningen!

Tags

  • Kantoor